[囡囡推介] ❤隆重推介~人見人愛萬人迷~男人一見就心動

名稱: ❤陀地大真波小仙女
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B83504-荃灣-樓上骨-❤陀地大真波小仙女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先講相頭先,**有相可以參考下,應該under30
再黎係身材,波唔算巨乳,但係係大波,目測應該有C/D,lin頭淡色,燈光問題,唔係粉紅就係好淺既色,目測米六5左右
重點係囡囡figure 超 fit介紹完硬件部份,講下服務啦
沖涼唔係三點式,沖得幾仔細,而且沐浴露陣味我幾鐘意,
抹身之後訓上床做大爺先,有錫linlin,一路吹一路用手玩我條巨龍,
期間我隻手都好唔自律,叫極都唔停手,不斷摸人對波,
玩左一陣就幫你吹,吹功好好,環唔環吹任君挑選,由棍到蛋都有照顧到,
吹到雪雪聲,睇到巨龍比d口水搞到反曬光咁,

當我以為已經好正好爽,可惜,我都仲係睇少左對手..
當一上套騎上黎果下我就知道不得了,不愧係平時做開excerise囡囡,
條腰冇得彈,搖得猛,搖得勁,騎住你不斷衝刺,向唔同角度方向來來回回咁搖,
而且妹妹亦算緊,加上佢既騎功,少d定力應該已經頂唔住,
咁我身為胸奴人,係比人騎既同時緊係不斷玩佢對彈彈波,又大又彈手,正!
前前後後比佢騎左冇十分鐘都有八分鐘,超級超級爽
係比佢騎既時間,你最少可以享受到上下左右,前前後後,四面八方既衝刺動作,
哩部份係我估唔到,亦係最滿意既部份
到換我上馬衝刺既時候,我已經比佢騎到殘血,過多三幾分鐘就爆左出黎
試吓呢D正妹先
超索!!!正到脾!!!
年輕如花,性感吸引
呢件正ar!
值得支持支持
支持支持支持十分支持
開心去看看
開心去看看
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
搖得猛,搖得勁