冇樓退唔退到休

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺香港冇樓喺手齋交租又抽唔到公屋居屋,係咪注定要執紙皮過世。
大把人都係甘

+ G. H4 S* \9 ]師兄、有冇家室先?
4 Y+ @; u  T9 U3 R, H公屋係輪候㗎、現時、合資格人仕5年內上樓!6 e* \3 W, u% S9 i6 Y- p
單身好似仲快d!
回復 555 ##1 的帖子0 F7 _: ]& v& I( m, m9 t- Q
" V" f- L8 O3 l; J
預早計劃好,應該冇問題。
/ W7 E% x  O. h$ J- }' D
555 發表於 2018-6-13 17:08 9 j3 ], X$ |9 ]) i5 D8 S% @4 S1 O2 ?# }
喺香港冇樓喺手齋交租又抽唔到公屋居屋,係咪注定要執紙皮過世。

9 Y5 M' M# A( C$ A3 q% u7 _- M2 ?+ L. x
樓主潛咗水....
有冇都系命,冇得怨
金銀銅鐵 發表於 2018-7-19 06:44
8 E4 y+ {% }9 m' x3 k% e$ G& I  {樓主潛咗水....
0 i) R9 H8 P8 r$ v  G
石沉大海
pingnap 發表於 2018-7-20 05:41 3 S( @4 I) s. T1 t4 W' |" F
有冇都系命,冇得怨

4 q: l" i' |) A5 Y# _+ N1 c唔關命事....我見開低下階層都有樓...衹要省吃儉用就可以!
HKOXSEX 發表於 2018-7-22 08:11
9 J, @7 D6 C+ B. p; |6 z6 ]9 W石沉大海
6 @  g% A* n5 [* s* }
可能去咗毛理求屍!
磋跎一生,臨老一定過唔世, 自作自受.
555 發表於 2018-6-13 17:08
: ~8 w! B! b6 j6 n. ~喺香港冇樓喺手齋交租又抽唔到公屋居屋,係咪注定要執紙皮過世。

% j& p2 Y) ^! }; }一樣退到休!大把人係咁!
glennliang 發表於 2018-10-25 07:19
, A" j: A% L# P+ I1 n; H8 _4 r% c磋跎一生,臨老一定過唔世, 自作自受.

" y- m# _( X7 @: ]' j香港有綜援、而且其他社會福利都唔錯!
醫院都不差
大把人冇樓!
Thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-11 22:55